DiSzK – Kommunikáció, konfliktuskezelés a munkatársakkal, a DISzK-re alapozva

A DISzK ismerete önmagában is hatékony eszköz, de speciális munkahelyi csoportokban további értékeit lehet felfedezni a csapatépítés során vagy a vezetői készségek fejlesztésében, legyen szó a csoporton belüli kommunikációról, konfliktusos helyzetek kezeléséről, egymás megértéséről, információátadás módszeréről, stb. A dimenziók ismerete segít továbbá az értékesítési folyamatokban vagy akár az ügyfélszolgálaton ügyfelekkel való kapcsolattartásban.

A tréning célja

E rendszer ismeretével önmagunk és mások viselkedésének, kommunikációjának, helyzetkezelésének jobb megismerése és másokra gyakorolt hatása segítségével eredményesebb kommunikációt és kapcsolatot tudunk ápolni mind munkahelyi környezetben, mind otthon.

A tréning pontos célját Önökkel egyeztetve határozzuk meg minden esetben!

Mi érhető el a tréning által?

A tréning az alábbi területekre tud hatással lenni:

  • Saját és mások viselkedésmintájának azonosítása, kommunikáció illesztése a könnyebb, gyorsabb megérthetőség kedvéért
  • Saját és mások kommunikációs, viselkedési erősségeinek és nehézségeinek meghatározása, kommunikáció ehhez illesztése
  • Együttműködés, kommunikáció, konfliktusos helyzetek rendezése lényegesen hatékonyabb (gyorsabb, kevesebb problémát okozó, megelőző, stb.) tud lenni
  • A másokkal való kapcsolattartás kommunikációs oldalról egyszerűsödik – beszéljük egymás nyelvét

Módszereink, előkészületek

Az általunk megtervezett és szervezett tréningek, szervezetfejlesztési programok hatékonyságának alapját az Előkészítési szakasz képezi. Az itt feltárt információk szolgáltatják a megfelelő inputot a tréningprogramok felépítéséhez. Az Előkészítési szakaszt követi a Felkészülés fázisa, amelyet a Lebonyolítás, majd egy olyan Visszajelzés követ, amelynek írásos anyaga a szervezet számára a későbbiek során mintegy továbblépési segédletként is szolgál.


Ajánlatkérés, érdeklődés

Ajánlatkérésével, érdeklődésével kapcsolatban keresse bizalommal kolléganőnket, Villám Orsolyát!

Villám Orsolya

info@treningakademia.hu

Telefon: + 36 30 261 2184 | +36 1 887 2355