Konfliktuskezelés

A Konfliktuskezelés tréning célja

A tréning célja, hogy a résztvevők készségszinten elsajátítsák a hatékony és eredményes konfliktuskezeléshez szükséges eszközöket. Ennek érdekében a fő hangsúlyt arra helyezzük, hogy a résztvevők az egyes módszereket alaposan megismerjék, megértsék és begyakorolják annak érdekében, hogy a munkahelyre visszatérve azonnal rátérhessenek a hallottak, gyakoroltak alkalmazására. Konkrét, releváns esetpéldákat dolgoznak fel és oldanak meg, valamint személyre szabott akcióterveket dolgoznak ki a tanultak átültetésére.

Olyan személyeknek javasoljuk a programot, akik többször figyelték már meg, hogy elhúzódó, megoldatlan konfliktusaik vannak; képtelenek érdekeiket érvényesíteni konfliktusaik során; s folytonosan úgy érzik, vesztettek egy konfliktusos helyzetben.

A tréning pontos célját Önökkel egyeztetve határozzuk meg minden esetben!

Mi érhető el a Konfliktuskezelés tréning által?

A konfliktuskezelési technikákat fejlesztő tréning az alábbi területekre tud hatással lenni:

  • a résztvevők képesek lesznek gyorsabban, mielőbb felismerni és tudatosítani a konfliktusok keletkezésének mechanizmusait – s ezáltal képesek lehetnek a felesleges konfliktusok megelőzésére
  • képesek lesznek megfelelő módszert találni a konfliktus mielőbbi megoldására
  • magabiztosabban fogják uralni a konfliktusos helyzeteket
  • képes lesznek tanulni konfliktusaikból, melyeket későbbi konfliktusos helyzetekben is tudnak majd kamatoztatni

Módszereink, előkészületek

Az általunk megtervezett és szervezett tréningek, szervezetfejlesztési programok hatékonyságának alapját az Előkészítési szakasz képezi. Az itt feltárt információk szolgáltatják a megfelelő inputot a tréningprogramok felépítéséhez. Az Előkészítési szakaszt követi a Felkészülés fázisa, amelyet a Lebonyolítás, majd egy olyan Visszajelzés követ, amelynek írásos anyaga a szervezet számára a későbbiek során mintegy továbblépési segédletként is szolgál.


Ajánlatkérés, érdeklődés

Ajánlatkérésével, érdeklődésével kapcsolatban keresse bizalommal kolléganőnket, Villám Orsolyát!

Villám Orsolya

info@treningakademia.hu | Telefon: +36 30 261 2184 vagy +36 1 887 2355