Moderációs technikák

Amikor túl hosszúra nyúlnak a megbeszélések, unalmasak és fárasztóak, mindig csak ugyanazok az emberek beszélnek és érvényesülnek, a legtöbb kolléga eredménytelennek tartja a meetingeket, akkor érdemes elgondolkodnunk azon, hogyan vezetjük, moderáljuk ezeket a megbeszéléseket.

A Moderációs technikák tréning célja

A moderációs technikák fejlesztésére szolgáló tréningünket azért fejlesztettük ki, hogy elősegítsük a gyorsabb, hatékonyabb, sikeresebb megbeszéléseket. Segítjük a fókuszálást, támogatjuk a mindennapi munkavégzést.

A tréning pontos célját Önökkel egyeztetve határozzuk meg minden esetben!

Mi érhető el a Moderációs technikák tréning által?

A moderációs technikákat fejlesztő tréning az alábbi területekre tud hatással lenni:

  • vélemények feltérképezése, felszínre hozása a lehető legszélesebb körben, dinamikusan, gyorsan – a halk emberek sokszor rengeteg ötlettel rendelkeznek, ugyanakkor nem kellő mértékben önérvényesítőek
  • csoporttagok megnyitása és aktivitásának növelése
  • esetleges feszültségek oldása
  • munkafolyamatok eredményesebb végrehajtása
  • megbeszélések felgyorsítása, rövidítése

Módszereink, előkészületek

Az általunk megtervezett és szervezett tréningek, szervezetfejlesztési programok hatékonyságának alapját az Előkészítési szakasz képezi. Az itt feltárt információk szolgáltatják a megfelelő inputot a tréningprogramok felépítéséhez. Az Előkészítési szakaszt követi a Felkészülés fázisa, amelyet a Lebonyolítás, majd egy olyan Visszajelzés követ, amelynek írásos anyaga a szervezet számára a későbbiek során mintegy továbblépési segédletként is szolgál.


Ajánlatkérés, érdeklődés

Ajánlatkérésével, érdeklődésével kapcsolatban keresse bizalommal kolléganőnket, Villám Orsolyát!

Villám Orsolya

info@treningakademia.hu | Telefon: +36 30 261 2184 vagy +36 1 887 2355