Prezentáció

A prezentációs tréning az egyik leggyakorlatiasabb és legnagyobb sikernek örvendő készségfejlesztő tréningünk. A program lépésről lépésre veszi sorra a kiváló prezentáció elkészítését, felépítését és megtartását meghatározó tényezőket; lépésről lépésre állítja össze és gyakorolja be prezentációját a tréningen. Lehetőséget ad, hogy a résztvevők védett területen próbálják ki magukat, legyenek akár kezdő előadók, akár gyakorlott prezentátorok, akik már csak csiszolni kívánják technikájukat.

Optimális esetben a résztvevők saját témáival dolgozunk, ebben fejlesztjük prezentációs készségüket.

A tréning célja

A tréning célja, hogy a résztvevők objektív visszacsatolást kapjanak egyéni erősségeikről (amelyekre mindig támaszkodhatnak), és ötleteket, praktikákat kaphassanak a fejlesztendő területekre vonatkozóan.

Prezentációs tréningünket ajánljuk mindazoknak, akik kisebb meetingeken vagy akár nagyobb közönség előtt tartanak előadásokat, s szeretnék elkerülni az unalmas prezentációkat, szembe akarnak nézni lámpalázukkal, szemléletessé kívánják tenni előadásaikat.

A tréning pontos célját Önökkel egyeztetve határozzuk meg minden esetben!

Mi érhető el a tréning által?

A prezentációs technikákat fejlesztő tréning által elérhető eredmények, a kitűzött céltól függően:

  • a közönség figyelmének megragadása a prezentáció elején
  • a közönség figyelmének fenntartása
  • prezentáció logikus, íves, dinamikus felépítése
  • ábrák, magyarázatok, képek, animációk stb. alkalmazása
  • magabiztos fellépés
  • magabiztos eszközhasználat
  • hiteles, meggyőző előadásmód
  • lámpaláz leküzdése
  • A tréning készségfejlesztő program, ezért nem tér ki a PowerPoint és egyéb programok magasabb szintű használatára. Igény szerint ennek megszervezésére, tréningprogramhoz illesztésére is van azonban lehetőség.

Módszereink, előkészületek

Az általunk megtervezett és szervezett tréningek, szervezetfejlesztési programok hatékonyságának alapját az Előkészítési szakasz képezi. Az itt feltárt információk szolgáltatják a megfelelő inputot a tréningprogramok felépítéséhez. Az Előkészítési szakaszt követi a Felkészülés fázisa, amelyet a Lebonyolítás, majd egy olyan Visszajelzés követ, amelynek írásos anyaga a szervezet számára a későbbiek során mintegy továbblépési segédletként is szolgál.


Ajánlatkérés, érdeklődés

Ajánlatkérésével, érdeklődésével kapcsolatban keresse bizalommal kolléganőnket, Villám Orsolyát!

Villám Orsolya

info@treningakademia.hu | Telefon: +36 30 261 2184 vagy +36 1 887 2355