Referenciák

Rólunk mondták

„A tréningekkel, felmérésekkel kapcsolatos gyors reakciók nagyon fontosak, értékelem, hogy nem kell napokat várni egy ajánlatra. A felmerült témával kapcsolatban mindig kapok előremutató tanácsokat, javaslatokat.” (H-B. Attiláné)

„A tréner felkészült volt ad-hoc kérdésekben is, rugalmasan kezelte a tananyagot, ahol igény volt rá,  az életben bennünket személyesen érintő szituációkra is kitértünk, azokat is gyakoroltuk, tanáccsal látott el minket. Barátságos, magával ragadott a hozzáállása, öröm volt együtt dolgozni vele.” (V-né F. Ágnes)

„Kiválóan felkészült, szimpatikus egyéniségű tréner. Az általunk elvárt és előre közölt elvárásokat teljesítő tréning. Változatos és a tréning céljának elérését nagyban segítő feladatok. A jobb önismeret megszerzését segítő tesztek. A tárgyalástechnikai készséget fejlesztő gyakorlatok.” (B. Zoltán)


„Az asszertív kommunikációs tréning egy jól megszerkesztett, gyakorlatorientált képzés, melyen a tréner a tapasztalatai alapján, valós körülmények között is működő technikákat, fogásokat tudott bemutatni, átadni.” (K. Balázs)

„Teljesítményértékelési rendszer tréningen voltam, jól szervezett helyen, időben, fantasztikus előadóval, akiről csak szuperlatívuszokban tudok beszélni. Alapvetően pénzügyes ember vagyok, aki ellene van a TÉR rendszernek, de Evelin szakmai tudása és emberi hozzáállása is annyira kimagasló volt, hogy az egész témát megismertette és megszerettette velem.” (P. Eszter)

„Véleményem szerint a tréning nagyon jó volt, sok új technikát tanultam, amelyeket kis gyakorlással be tudok építeni a mindennapjaimba. A tréning nagyon hangulatos volt és jól éreztem magam, tetszettek a szituációs gyakorlatok. Azzal, hogy mindent átbeszéltünk, egy képet kaptam magamról: hogy mit csinálok jól és mit nem. Jól meg volt szervezve, máskor is szívesen megyek, és ajánlom ismerőseimnek.” (M. Ivett)

„Felkészült tréner tartotta a tréninget, interaktív képzés volt.” (S. Anikó)

Elégedettségmérés – nyílt tréningek                                                       Elégedettségmérés – vállalati tréningek


Accelya Hungary Kft
Agrosprint Kft.
Adecco Kft.
AGI Hungária Kft.
Audi Hungária Motor Kft.
Bookline.hu Nyrt
BorsodChem Zrt.
Bricostore Kft.
Budai Egészségközpont Kft.
Budaörsi Önkormányzat
Budapest Papír Kft.
Erste Bank
EUREST Étteremüzemeltető Kft.
Europ Assistance Magyarország Kft.
Europark és Allee
Federal Mogul
Fertilia Kft.
Fresenius Medical Care
Friesland Campina
GEA Process Engineering

HECTAS Kft.
Heinemann Testvérek
Hi-Lex Hungary Kábelrendszer Gyártó Kft.
HILTI (Hungária) Kft.
HM EI Zrt.
Humán Centrum Kft.
HUNTRACO Zrt.
Indotek Befektetési Zrt.
ING Bank
Johnson Electric Hatvan
K&H Biztosító Zrt.
K&V Kft.
Kaméleontex Kft.
Kardex Kft.
Knorr Bremse Fékrendszerek Kft.
LEGO Manufacturing Kft.
Maltacourt Hungary Kft.
Michelin Magyarország
Mondi Békéscsaba

NIT European Insurance
Oney Magyarország
Oriflame Magyarország
Pappas Auto Magyarország Kft.
PÁTRIA Nyomda Zrt.
Porsche Hungária
Rothenberger Kft.
Raben Trans European Hungary Kft.
Ruukki Hungari Kft.
Saint Gobain (Rigips)
Siófoki Siómente Zrt.
Strabag PFS Zrt.
Toshiba Europe Gmbh
Trilak Festékgyártó Kft
TVK Nyrt.
Uniqa Biztosító Zrt
Unit Software Kft.
Univer Product
Vodafone SSC