Mi döntöttünk!

tüdők
Idén augusztus 8-ra, hétfőre esett a túlfogyasztás napja. Kedd óta már a földünk tartalékait fogyasztjuk. Évről-évre egyre korábbi időpontra tolódik ezen dátum, mikortól is elhasználtuk az egy évre jutó erőforrásainkat. Sajnálatos módon az ezredforduló óta közel 2 hónappal lett több az az intervallum, mikor már a tartalékokat éljük fel. Szomorú, de egyre több szén-dioxid kerül a levegőbe, mint amennyit az óceánok és erdők képesek felszívni, nagyobb léptékben halásznak, valamint gyorsabban irtják az emberek az erdőségeket, mint ahogyan azok újranőhetnének. A széndioxid kibocsájtás az ökológiai lábnyomunk 60%-át teszi ki. A jelenlegi állapot a jövőre való tekintettel a továbbiakban tarthatatlan és öngyilkosság.

De Mi döntöttünk!

Számunkra fontos a Föld, fontosak az óceánok, fontosak az erdők és fontos a fenntartható fejlődés, de legfőképp gyermekeink jövője.

Ezért mi a Soter Tréningakadémiánál úgy döntöttünk, hogy nem szennyezzük és terheljük feleslegesen a környezetet, védjük a fákat és az erdőket. Így egy fenntartható és még sokáig élvezhető világot kívánunk teremteni magunknak és utódainknak.

A keddi naptól kezdve álltunk be azon környezettudatos cégek közé, akiknek szándékukban áll csökkenteni a környezeti terhelést, így 2016.08.09-től fokozott figyelmet fordítunk, hogy milyen dokumentumokat nyomtatunk ki saját vagy ügyfeleink részére. A nyomtatás helyett, inkább előnyben részesítjük, az elektronikus úton történő prezentálást és bemutatást kedves Ügyfeleinknek.

Tehát mi meggondoljuk kétszer is, hogy nyomtatunk vagy sem, ha te is ezt teszed, nyomj egy lájk-ot a facebook oldalunkra.

Számunkra fontos a környezetvédelem, számunkra fontos a jövő!