Bortúrák és szüreti élményprogramok (Outdoor csapatépítő tréning)

Mi is ez a program?

Magyarország híres borvidékei egyedülálló szórakozási és csapatépítési lehetőségeket kínálnak ügyfeleink számára. Az őszi hónapokban a különböző pincészeteknél megszervezésre kerülő szüreti mulatságok, Márton napi vigasságok és disznótorok a vidéki mulatozásra és a közösségek összekovácsolására adnak kiváló alkalmat.

A szüreti mulatságok keretében a pincészetek által kijelölt munkafolyamatokban vehetnek részt a csapatok. Belekóstolhatnak, hogy milyen igényes munkát, szaktudást igényel a híres magyar bor elkészítése. Bemutatásra kerülnek a különböző munkafázisok, hogy az érdeklődő teljes képet kaphasson, milyen utat is jár végig a szőlő egészen a kiteljesülésig, a zamatos borig. A jó hangulatú csapatmunkát követően a vendéglátó pincészetek szüreti vigadalommal várják a résztvevőket.

Mivel tesszük még színesebbé a programot?

A programok egyedi igényekkel egészíthetők ki. Így például egy gazdagon tálalt bográcsgulyás a szőlőlugasok között remek alkalmat nyújt a kikapcsolódásra és feltöltődésre. A nap végére a helyi különlegességekből állítunk össze borkóstolót, amelynek keretében a borászmesterek bemutatják a borvidéket, és a helyben termesztett szőlőfajták jellemzőit.

A késő őszi, illetve téli hónapokban, amikor már a nagy munkák lezajlottak, és a borászok is kipihenik a szüretelés és újbor készítés fáradalmait, ajánlkozik a lehetőség az év végi vidámságra, nevezetesen a disznótorra. Ez az esemény igazi csapatmunkát kíván meg résztvevőktől, ahol helyet kapnak a finom pálinka és a friss pecsenye húsok mellett a finomabbnál finomabb borok.

Kiknek ajánljuk ezt a programunkat?

Azoknak az ügyfeleinknek ajánljuk ezt a csapatépítésünket, akik szeretnék megajándékozni csapatukat egy nem hétköznapi programmal, amely a vidéki élet vidámságát és természet-közeliségét kölcsönzi a részvevők számára.

A szüreti program nem szigorúan kötött tematikájú, irányított csapatépítés. A csapattagok közötti összhangot és jó munkatársi viszonyt, valamint az egyének pozitív érzelmi feltöltődöttségét az önfeledt és szórakozás, az együtt átélt élmény segítik elő.

Milyen eredményt hozhat a program?

A bor, mint nagykövet előmozdítja az emberi kapcsolatok építését, barátságok kialakulását, különböző témák megvitatását, mindezt kellemes környezetben.

A munkatársakkal eltöltött nap, a felszabadult, vidám hangulatú szüreti munka hozzájárul a csapat összetartásának erősödéséhez, a munkatársi kapcsolatok elmélyüléséhez és egymás jobb megismerését.

A közös mulatozás felejthetetlen élménnyel gazdagítja a csapatot, amely pozitívan hat a résztvevők lelkesedésére, motivációjára és belső energiaszintjére is.

Ajánlatkérésével, érdeklődésével kapcsolatban keresse bizalommal kollégánkat!

Gáspár Zsóka
Tréningágazat-vezető
info@treningakademia.hu
+36 1 887 2326
+36 30 261 5809