Elégedettségmérés – nyílt tréningek

Elégedettségmérés – Piackutatás

Nyílt tréning résztvevőinket rendszeresen megszólítjuk egy elégedettségmérés során, hogy értékeljék az általunk nyújtott szolgáltatásokat, szervezett (nyílt) tréningeket, a SOTER Tréningakadémia munkáját, s feltérképezzük fejlesztendő területeinket, továbbá tájékozódó jelleggel rákérdezünk tréning/tréningcég választási szokásaikra is.

A megfelelő tréningcég kiválasztása során a kitöltőket leginkább befolyásoló szempont, hogy az adott cég minőségi szolgáltatás nyújt-e. Ezt követi a trénerek szakmai tapasztalata/referenciái, illetve a tréning szervezőjének személye, hozzáértése, hozzáállása. Érdekes módon az ár, mint sokak által döntőnek gondolt kiválasztási szempont, csak az utolsók között szerepelt, azaz a nyílt tréningeken résztvevők főként a minőséget, minőségi szolgáltatást keresik és helyezik előtérbe, és hajlandóak befektetni saját fejlődésükbe.

A tréning kiválasztását a következő tényezők befolyásolták a válaszadóknál, a következő sorrendben:

  1. A tréningek, képzések színvonala, az átadott ismeretek
  2. A munkához szükséges gyakorlati készségek elsajátítása
  3. Mások tapasztalatainak megismerése, tudásmegosztás
  4. A piacon újonnan megjelenő technikák megismerése
  5. Nagy tudású, tapasztalt oktatók

diagram1

Ebből a sorrendből is látszik, hogy az átadott ismeretek, a gyakorlati készségek továbbfejlesztése, új technikák, trendek megismerése mindenképpen döntő szempont, tehát a résztvevők mindenképpen elméleti és gyakorlati tudásukat szeretnék fejleszteni a részvétel során.

A „jó hangulat” és az „új kapcsolatok szerzése” a legkevésbé motiváló tényező egy tréningrészvétel során.

Rákérdeztünk saját cégünk, a SOTER Tréningakadémia szolgáltatásaira, kíváncsiak voltunk partnereink véleményére ezen a területen is. A következő válaszokat kaptuk:

  • Szolgáltatásainkat és cégünket a válaszadók 100%-a ajánlaná másoknak is.
  • Trénereink szakmai tudásával, hozzáértésével teljes mértékben meg voltak elégedve a kitöltők. Érthetően és könnyen elsajátítható módon adták át tudásukat, mindemellett folyamatosan bátorították a résztvevőket, hogy nyíltan fejezzék ki gondolataikat, vállalják fel véleményüket.
  • Amire a későbbiekben még több figyelmet kell cégünknek fordítania, az az idő: a rendelkezésünkre álló idő alatt minden fontos információt érintsünk, minden feladatra és gyakorlatra elég idő jusson.
  • Összességében véve a tréningek a résztvevőknek sokat segítettek az adott témában a gyakorlati készségek elsajátításában, az új ismeretek szerzésében, az új trendek, tendenciák megismerésében.

diagram2

Mindezt összefoglalva a kitöltők elégedettek tréningcégünk, a SOTER Tréningakadémia munkájával, tréningjeinkkel és a trénereink által nyújtott minőségi szolgáltatással. Természetesen azon területekre, amelyekben fejlődést javasoltak partnereink, mindenképpen több figyelmet fogunk fordítani, hiszen számunkra is az a legcélravezetőbb, ha ügyfeleink, partnereink elégedetten távoznak egy-egy tréning után, és a következő alkalommal is visszatérnek.

Néhány őszinte vélemény nyílt tréningjeinkről

„Az asszertív kommunikációs tréning egy jól megszerkesztett, gyakorlatorientált képzés, melyen a tréner a tapasztalatai alapján, valós körülmények között is működő technikákat, fogásokat tudott bemutatni, átadni.” (K. Balázs)

„Teljesítményértékelési rendszer tréningen voltam, jól szervezett helyen, időben, fantasztikus előadóval, akiről csak szuperlatívuszokban tudok beszélni. Alapvetően pénzügyes ember vagyok, aki ellene van a TÉR rendszernek, de Evelin szakmai tudása és emberi hozzáállása is annyira kimagasló volt, hogy az egész témát megismertette és megszerettette velem.” (P. Eszter)

„Véleményem szerint a tréning nagyon jó volt, sok új technikát tanultam, amelyeket kis gyakorlással be tudok építeni a mindennapjaimba. A tréning nagyon hangulatos volt és jól éreztem magam, tetszettek a szituációs gyakorlatok. Azzal, hogy mindent átbeszéltünk, egy képet kaptam magamról: hogy mit csinálok jól és mit nem. Jól meg volt szervezve, máskor is szívesen megyek, és ajánlom ismerőseimnek.” (M. Ivett)

„Felkészült tréner tartotta a tréninget, interaktív képzés volt.” (S. Anikó)


Bízunk benne, hamarosan Önnek is dolgozhatunk. Kérdéseivel, ajánlatkérésével forduljon bizalommal kollégáinkhoz!

Gáspár Zsóka
Tréningágazat-vezető
info@treningakademia.hu
+36 1 887 2326
+36 30 261 5809