Erdei- és barlangtúrák (Outdoor csapatépítő tréning)

Mit is nyújt ez a program?

  • Túráinkon ügyfeleinket Magyarország és szomszédaink legszebb erdeibe, különleges élményt és látványt nyújtó barlangjaiba, tájaira visszük el.
  • Szakképzett túravezetőink olyan sziklamászó és barlangi túravezető vizsgával rendelkeznek, amelyekkel nem csupán az ügyfeleink teljes biztonságát tudják garantálni, de olyan területekre is bevihetik a túra résztvevőit, amelyek egyénileg nem látogathatóak.
  • Nem csupán egy szervezett kirándulást kínálunk ügyfeleink részére. A különleges természeti képződmények, látványosságok megtekintésén túl egy izgalmas és élvezetes kalandban lehet részük, amely maradandó élményt nyújt a csapatnak. A túráinkat mesés hangulatú erdőkben, sziklaszirtek, szakadékok, vízesések és barlangok mentén szervezzük, közben pedig különböző csapatépítő feladatok várnak a résztvevőkre.
  • A program hol a föld felett, hol a föld alatt történik. Bizonyos barlangok lehetnek szárazok, de igény szerint lehetőség van extrémebb, derékig érő vízben, drótkötelek segítségével történő barlangászatra is. A túrához természetesen minden szükséges felszerelést biztosítunk a vendégek számára.

Néhány a legszebb túrahelyszíneink közül:

  • Aggteleki barlangrendszer (a világörökség része),
  • Balaton-felvidéki kőtenger és vizes barlangok,
  • Bükki Nemzeti Park erdőrengetege
  • Az Őrség tanösvényei és Magyarország legősibb erdője
  • Pilis-Börzsöny túra dunai átkeléssel
  • Mecseki barlangok és víznyelők

Mivel tudjuk még érdekesebbé tenni a tréninget?

Annak érdekében, hogy még több izgalommal és különleges élménnyel gazdagítsuk a túra résztvevőit, mobil (vagyis szinte bármelyik erdőben felállítható), egyéni kalandpályát tudunk kialakítani. A pálya nehézségi foka és az akadályok száma igény szerint változtatható. A kalandpálya a földtől 2-5 m magasan kiépített drótkötélrendszer, általában 4-8 db akadály vár a jelentkezőkre. A fák épségének megóvására maximálisan odafigyelünk, a pálya felépítése és használata során ügyelünk a természet megóvására.

Kiknek ajánljuk tréningünket?

Az erdei- és barlangtúráink kiválóan alkalmasak az olyan csapatépítő célok megvalósításához, amikor nem a bonyolult technikai eszközök vagy versengő játékok segítségével kívánják elérni a csapat összekovácsolódását, a személyes kapcsolatok elmélyülését, hanem egy változatos és élmény dús kaland formáját választják a csapatépítésnek. A programban a részvevők határozhatják meg a túra nehézségi fokát, valamint hogy mennyire izgalmas akadályokat kívánnak legyőzni.

Milyen eredményt hozhat a program?

Azok, akik részt vesznek a túránkon, egy olyan közös, felejthetetlen élményt mondhatnak majd magukénak, amelyet sokáig emlegetni fognak még a program után. Mélyebbek lesznek a személyes kapcsolatok, amelyek segítik a gördülékenyebb, jobb hangulatú és motiváltabb munkavégzést is. A kaland megújult energiával tölti fel a résztvevőket, és az összetartozás érzetén keresztül lojalitásuk is megerősödik csapatuk és a vállalatuk irányában.

Ajánlatkérésével, érdeklődésével kapcsolatban keresse bizalommal kollégánkat!

Gáspár Zsóka
Tréningágazat-vezető
info@treningakademia.hu
+36 1 887 2326
+36 30 261 5809