Hatékony időgazdálkodás tréning

A tréning címe: Hatékony időgazdálkodás tréning
Képzési idő: 60 óra
Maximális csoportlétszám: 20 fő
Engedélyezési szám: E-000201/2014/D010

A tréning moduljai nem szervesen egymásra épülnek, hanem önállóan is igényelhetőek!

Hatékony időgazdálkodás tréning

A tréning célja, hogy a résztvevők megismerjék személyes hatékonyságuk és időtervezésük összetevőit, el tudják különíteni a képzés következményeként aktív és passzív feladataikat, valamint az idő hatékony beosztásával képessé váljanak az időhiányból fakadó stressz elkerülésére, s új időnyerési módszereket sajátítsanak el, ezeket tudatosítjuk bennük. A képzés során a későbbi sikeres alkalmazás érdekében begyakorolják ezeket a módszereket.

A részvételi díj tartalmazza a folyamatos kávészüneti bekészítésben fogyasztható pogácsa, ásványvíz és kávé árát.


Kiknek ajánljuk a tréninget?

A tréninget olyan résztvevőknek javasoljuk, akik képtelenek betartani a határidőket, vagy nem jelölnek ki maguknak időhatárokat, s így úgy érzik, egy-egy nap úgy telik el, hogy nem végeztek érdemi munkát.

Emellett a programot javasoljuk olyan személyeknek is, akik nemcsak maguk számára, hanem munkatársaik számára is kell, hogy határidőket jelöljenek ki, feladatokat priorizáljanak, s betartassák a határidőket.
A program ajánlott mind az üzleti, mind az állami szektor képviselőinek, pozíciótól függetlenül: akár a termelésben, akár dokumentációban dolgozó munkavállalók részére, ahol az időre történő magas minőségű teljesítménynek nagy szerepe van.

A hatékony időgazdálkodás tréning témakörei:

  1. modul: Az időgazdálkodás stratégiái
  2. modul: Az időgazdálkodás mint folyamatmenedzsment
  3. modul: Az időgazdálkodás és a stressz összefüggései