HR tréningek

Sokéves tapasztalaton alapuló HR tréningjeink lehetőséget teremtenek saját élményű, csoportos, interaktív tanulásra és kompetenciafejlesztésre.

A Soter Tréningakadémiánál cégre szabott programjainkkal arra törekszünk, hogy partnereink erősségeire építve járuljunk hozzá a hatékonyság növeléséhez. Nem előregyártott csomagokat kínálunk ügyfeleinknek, hanem mindig az adott képzésre (csoportra, cégre, problémára, kitűzött célra) készülünk. A HR fejlesztését kiemelten fontosnak tartjuk egy vállalat működésében, ezért is kínálunk olyan tréningeket, melyek kimondottan a HR szakemberek ismereteinek és módszereinek fejlesztését, bővítését célozzák meg a következő területeken:

  • interjútechnika,
  • toborzás,
  • kiválasztás,
  • kommunikáció,
  • teljesítményértékelés,
  • tehetségmenedzsment.

HR szakemberek fejlesztése tréningek

HR tréningjeink:

„Mindenki egy zseni. De ha egy halat az alapján ítélsz meg, hogy milyenek a képességei a fára mászáshoz, abban a hitben élheti le az egész életét, hogy hülye.” – Albert Einstein

Einstein zseniális idézete a toborzással és kiválasztással foglalkozó HR szakemberek jelmondata lehetne. De a jó HR-es munkája nem áll meg a megfelelő kollégák megtalálásánál, hiszen a megtartásuk éppen olyan fontos – ha nem fontosabb. A HR-nek kiemelt szerepe van a vállalat vonzóvá tételében, a teljesítményértékelő és jutalmazási rendszer kidolgozásában és fenntartásában, a visszajelzések őszinte, de diplomatikus megfogalmazásában.

HR tréningjeinkkel teljes körű csomagot kínálunk a HR szakemberek fejlesztésére, melyet vállalati képzések esetén a megrendelő igényeit követve, részletes előkészítéssel dolgozunk ki, nyílt tréningjeink esetén pedig a gyakorlatra épülő tréningmódszerek mellett komoly hangsúlyt fektetünk a különböző cégektől érkező résztvevők tudásmegosztására is.

Nyílt HR tréningek:

Nyílt tréningjeinket minden félévben előre meghirdetjük, hogy Partnereink tervezni tudjanak, ha egy adott témakör csak néhány főt érint a cégnél.

Nyílt tréningjeink kalendáriumát megtekinthetik a következő linkre kattintva: Tréningkalendárium


További vállalati tréningek


Ajánlatkérés, érdeklődés

HR tréningekkel kapcsolatos ajánlatkérésével, érdeklődésével keresse bizalommal kollégánkat!

Gáspár Zsóka
Tréningágazat-vezető
info@treningakademia.hu
+36 1 887 2326
+36 30 261 5809