Innováció Menedzsment tréning

Az innováció menedzsment tréning célja, hogy a résztvevők teljes rálátást kapjanak arról, mi is az az innováció menedzsment.

Jelenleg ez egy kiemelten fontos terület, hiszen az utóbbi években teljesen új értelmet kapott az innováció, egyrészt a digitális világ rohamos fejlődése során, valamint annak köszönhetően, hogy számos lehetőség nyílt és nyílik jelenleg is arra, hogy cégek, szervezetek, intézmények a K+F (Kutatás és Fejlesztés) tevékenységeiken belül és azon kívül is ötleteket, fejlesztéseket, azaz innovációkat valósítsanak meg.

Az innováció menedzsment tréning tematikája

 1. Innováció Menedzsment alapjai
 2. Innováció Menedzsment módszertana
 3. Design Thinking ismertetése
 4. Design Thinking módszertana
 5. Hogyan és hol alkalmazható a Design Thinking
 6. Mi a jelentősége a Design Thinkingnek
 7. Sikeres Változás Menedzsment, mint a Innováció Menedzsment alap pillére
 8. Változás Menedzsment módszertana
 9. A sikeres Innováció Menedzsment kulcsa és esszenciája

Az innováció menedzsment tréning során alkalmazott módszerek

Az alapfogalmak és az elmélet ismertetését követően interaktív módon

 • Kérdések – válaszok
 • Brain-Storming
 • Esettanulmány csoportos elkészítése
 • Szituációs gyakorlatok és tapasztalatcsere

Kinek ajánljuk a tréninget?

 • Mindenkinek ajánljuk a tréninget, aki aktívan részt vállalna a fejlesztések, innovációk kidolgozásában és  megvalósításában akár mikro,- kis,- vagy nagyvállalátnál dolgozik.
 • Bátran ajánljuk  PMO csapatoknak, középvezetőknek, felsővezetőknek, tanácsadóknak és szakmai vezetőknek, specialistáknak egyaránt  akár műszaki területről, akár humán területről vagy support funkcióról legyen szó.

Kriston Judit Nóra  – Tréner, projekt tanácsadó, mentor

 • 21 év aktív szakmai tapasztalat projekt menedzsment területen. A világ legnagyobb energia szektorban tevékenykedő multinacionális vállalatainál dolgozott, többek között Magyarországon, Norvégiában, Hollandiában, Finnországban és számos nemzetközi, nagy volumenű, összetett beruházási projektben vett részt.
 • Több, mint 255 projekt lebonyolításához járult hozzá az elmúlt években, valamint innovációs projekteket és start-up vállalkozások sikeréhez járult hozzá szakmai tanácsadóként.
 • Tudásával és tapasztalatával átfogó, jól átlátható és logikus képet ad át. Nagy figyelmet fordít arra, hogy mind stratégiai, taktikai és humán oldalról is bemutassa az adott területeket (Projekt Menedzsment és Innováció Menedzsment) és mindennapokban használható tudást adjon a résztvevők kezébe.
 • Tréningjein jó hangulatú csoportmunkát és humorral átszőtt kreatív, inspiráló atmoszférát tapasztalhat meg minden résztvevő.

Ajánlatkérés, érdeklődés

Gáspár Zsóka
Tréningágazat-vezető
info@treningakademia.hu
+36 1 887 2326