Kompetenciafejlesztés tréningek

A Soter Tréningakadémiánál cégre szabott programjainkkal arra törekszünk, hogy partnereink erősségeire építve járuljunk hozzá a hatékonyság növeléséhez. Nem előregyártott csomagokat kínálunk ügyfeleinknek, hanem mindig az adott képzésre (csoportra, cégre, problémára, kitűzött célra) készülünk. A kompetenciafejlesztés kiemelten fontos terület nem csak a vezetők szempontjából, akik kollégáik fejlesztésével megbízható és hatékonyan dolgozó munkaerőre támaszkodhatnak, de a munkavállalók szempontjából is, akik értéke megszerzett vagy elmélyített kompetenciáik által élesen növekedni fog a munkaerőpiacon.

Kompetenciafejlesztés tréningek a Soter Tréningakadémián

Kompetenciafejlesztés tréningek:

„Ha aszerint nézünk egy emberre, hogy milyenné is lehetne adottságai szerint, akkor előresegítjük őt életútján.” – Goethe

A kompetenciafejlesztés napjaink egyik legfelkapottabb fogalma a munkaerőpiacon. De mit is jelent valójában? A kompetencia a készségek és képességek együttesét jelenti, melyek segítségével valaki problémamegoldásra képes egy adott területen, jelenti továbbá az illetőnek azt a hajlandóságát is, hogy a problémamegoldásra való képességét alkalmazza és kivitelezze. A fogalom magában foglalja az illető tudását, tapasztalatait éppúgy, mint személyes adottságait.

Ez a Wikipédia megfogalmazás nagyon egyszerűen írja le a jelenséget, de benne van a lényeg. Kompetenciáink fejlesztésével munkavégzésünk, hatékonyságunk, kissé gyermeki szóhasználattal élve ügyességünk fejlődik. És mi másra lenne szükségünk a mai társadalomban, mint a megkülönböztető hozzáértés és ügyesség kiszemelt munkakörünkben. Nem véletlen, hogy kiemelten fontosan kezelik a kiválasztásnál is a jelöltek kulcskompetenciáinak mérését, hiszen a legtöbb esetben a szükséges végzettség és tapasztalat már adott – de minden cég valami többre vágyik.


Céljaink – vállalati tréningek

  • azokra a területekre hassunk, amelyek a leginkább meghatározóak a sikeres működés szempontjából
  • kompetenciafejlesztés
  • egyénre, cégre szabott képzési programok
  • szervezetfejlesztési szemlélet, a vállalati működés eredményesebbé tétele
  • a munkaköri feladatok hatékony és kreatív megélése
  • hatékonyság növelése

Közös munka – ajánlatadás

Partnercégeinkkel folytatott együttműködésünk alapja minden esetben a körültekintő feltáró munka, amelynek során

  • elemezzük a meglévő erősségeket,
  • fejlesztendő területeket,
  • a kialakult és az elvárt gyakorlat közötti eltéréseket.

A megrendelővel közösen határozzuk meg a fejlesztés irányait, mélységét és témavázlatát. Testre szabott programjaink a vállalatnál felmerülő konkrét üzleti feladatok megoldását segítik elő.


További vállalati tréningek


Ajánlatkérés, érdeklődés

Ajánlatkérésével, érdeklődésével kapcsolatban keresse bizalommal kollégánkat!

Gáspár Zsóka
Tréningágazat-vezető
info@treningakademia.hu
+36 1 887 2326
+36 30 261 5809