One-to-one tréning, ahol csak VELED foglalkoznak!

ORIENTÁCIÓS GONDOLAT

„Az ügyfél a legfontosabb látogatónk. Nem függ tőlünk, mi függünk tőle. Nem zavar bennünket, még ha úgy tűnik is. Nem kívülálló. Ő tesz nekünk szívességet azzal, hogy minket választott. Az ügyfelek jelentik munkánk és jövőnk biztonságának egyetlen forrását.”

(Mahatma Gandhi)

Soft skillek forradalma

A soft skillek, vagyis magyarul “puha készségek” vagy “puha faktorok” az ember olyan készségei, amik nehezen mérhetőek és mutathatóak ki közvetlenül számokkal.

Minden, a szakmán vagy a szakmai tudáson túlmutató, a személyiségben rejlő, látható vagy akár rejtett képességek gyűjtőneve, magában foglalja a csapat-orientációt, kommunikációs készséget, szervezőképességet, flexibilitást, mobilitást, emocionális intelligenciát, motiválhatóságot, kreativitást, a kooperációs képességet, önállóságot, problémamegoldó képességet, teherbíró, stressztűrő képességet stb. A fogalom az emberi személyiséggel áll szoros kapcsolatban.

A tudás, a kompetenciák és a soft skillek hármasa közül a puha kompetenciákat tartják a legfontosabbnak (36,9 százalék) a cégek toborzó munkatársai. A vállalaton belüli siker szempontjából ezeket követik a kompetenciák (33,8 százalék), majd az elméleti ismeretek (29,2 százalék), hiszen az utóbbi kettő könnyebben tanulható, fejleszthető.

 Az előre lépéshez a szakmai tapasztalat és a gyakorlati ismeretek a legfontosabbak. Ebből a szempontból a lista második helyén az elméleti és a gyakorlati ismertek közti átjárhatóság szerepel.

A legtöbb tematikus vállalati tréning célja többek között az ilyen soft skillek továbbfejlesztése úgy, hogy a résztvevők személyes eredményességüket fejlesztve, képesek legyenek az eddiginél magasabb szinten, készségszinten alkalmazni különböző technikákat, mint például a hatékony kommunikációs technikákat, tárgyalási, valamint prezentációs technika alapjait.

Az ilyen soft skill tréningek sajátossága a komplexitás és a rugalmas személyre szabott szerkezet. Ezt maximálisan, a leghatékonyabban a „one-to-one” tréning biztosítja.

One-to-one tréning

A komplexitása egyrészről az alkalmazott módszertanból ered, hiszen a program során kompetenciákat fejlesztő tréning elemekkel és coaching módszerével egyaránt dolgozunk. Másrészt tartalmilag is teljes, hiszen témaköreit tekintve egyénre szabva magába foglalja mindazt, amivel a dolgozó találkozik munkája során.

A soft skill típusú tréningprogramjaink részletes, testreszabott, tematikáját az első személyes konzultációt (online briefing) követően tudjuk pontosan meghatározni.

Egyszemélyes,  one-to-one tréning,

ahol a választott témában csak veled foglalkoznak képességeid fejlesztésén!

- A miértjeidre, problémáidra személyiség- és helyzetfüggő válaszokat és megoldásokat kapsz.
- Az osztatlan figyelemnek köszönhetően felszínre kerülnek a kérdéses területek.
A tanított készségeket hatékonyabban, gyorsabban és tartósabban sajátítod el, amelyek rövid időn belül igazi hozzáadott értéket adnak majd számodra.
- Online formában nem kell időt pazarolnod az utazásra, nem kell kényelmetlen tantermi körülmények között tanulni, otthonról, egy kényelmes kanapéról is bejelentkezhetsz.
- Bármikor tanulhatsz, munkaidőn kívül és hétvégén is meg tudjuk valósítani a tréninget.

A tréning magabiztosságot, motivációt, útmutatót ad a mindennapokban, a magánéletedben és a munkádban egyaránt (business, life)

Mit nyújt még a képzés?

 • önismeretet, mert ez minden fejlődésünk alapja
 • személyiségfejlődést, a tudatosság erősítését
 • szemléletmódváltást
 • számos felismerést és AHA-élményt: egyszer csak egyik pillanatról a másikra összeáll a kép, és megértesz valami fontosat magadról és a környezetedről
 • azonnal beépíthető eszközöket, gyakorlati tudást

Bármely témát választhatod, amiben fejlődni szeretnél:

 • kommunikáció, tárgyalástechnika
 • vezetői készségfejlesztés
 • időgazdálkodás
 • prezentáció
 • értékesítés (ártárgyalás, telefonos értékesítés)
 • stressz, és konfliktuskezelés
 • ügyfélszolgálat
 • toborzás,- és interjútechnika,
 • pénzügy, kontrolling
 • időgazdálkodás
 • stb.

Kérdéseivel, ajánlatkérésével forduljon hozzánk bizalommal!

Gáspár Zsóka
Tréningágazat-vezető
info@treningakademia.hu
+36 1 887 2326
+36 30 261 5809