Online Marketing

A Soter Tréningakadémiánál cégre szabott programjainkkal arra törekszünk, hogy partnereink erősségeire építve járuljunk hozzá a hatékonyság növeléséhez. Nem előregyártott csomagokat kínálunk ügyfeleinknek, hanem mindig az adott képzésre (csoportra, cégre, problémára, kitűzött célra) készülünk. Online marketing tréningjeinkkel a vállalatok legfontosabb marketing stratégiai igényeire reagálunk, így fókuszba helyezzük a

  • Facebook marketing
  • Google AdWords
  • Keresőoptimalizálás (SEO)
  • Online Reputációmenedzsment témaköreit.

online marketing

Online marketing tréningek:

“A website, amit nem látnak a keresők, pont annyit ér, mint a szekrény mögé csúszott méregdrága katalógus.” – L. Tiny

Keresőoptimalizálás: Az egyik legfontosabb online marketing eszköz

A mai piacokon már nincsenek egyeduralkodó vállalkozások. Mindenkit körülvesznek a versenytársak, és szinte lehetetlen anyagi és emberi erőforrásokkal fenntartani egy sikeres marketing tervet az online lehetőségek bevonása nélkül. Az emberek legnagyobb része az interneten bukkan rá a keresett termékre vagy szolgáltatásra, épp ezért létfontosságúvá válik, hogy vállalkozásunk weblapja/hirdetése hol jelenik meg a Google keresőben vagy éppen a közösségi média platformjain.

Nyílt tréningjeink betekintést nyújtanak az online marketing egyes területeibe, és az igényekhez igazodva ezekre a témákra alapozó és haladó programot is kialakítottunk. Mindehhez minőségi, jól felszerelt tréningtermet biztosítunk, és tapasztalt trénerünk vezetésével gyakorlati példákon keresztül ismerhetik meg az online marketing világát.

Tréningjeinket vállalathoz kihelyezett formában is megvalósítjuk, igény szerint, akár laptopok biztosításával.


További vállalati tréningek


Ajánlatkérés, érdeklődés

Ajánlatkérésével, érdeklődésével kapcsolatban keresse bizalommal kollégáinkat!

Gáspár Zsóka
Tréningágazat-vezető
info@treningakademia.hu
+36 1 887 2326