Online tréningek

Hiszünk benne, hogy azok a cégek a legsikeresebbek, akik a legjobban képesek adaptálódni a dinamikusan változó piaci helyzetekhez. A 2020. első negyedévében hirtelen lezajló változások pont ennek a változási készségek adnak teret. Ha lehetőségként tekintünk a virtuális térbe lépett fejlesztésekre, képzési folyamatokra, akkor az elsőre válságnak látszó helyzeteket is képesek lehetünk átkeretezni.

Trénereinkkel a kialakult helyzetre való tekintettel Zoom és Moodle technológiára épülő online tréningek kidolgozását tűztük ki célul. Az új megoldásokkal nem csak a biztonságos távoktatás valósul meg, de az alkalmazott eszköztárral egészen új jelenségekre is tudunk reagálni.

Eszköztár – Course Management Systems

Elsőre furcsának tűnhet személyes jelenlét nélkül olyan programon részt venni, ami a személyes jelenlétre épül. A látszólagos hátrány azonban számos helyen megtérülhet. A CMS rendszerek elsődlegesen egyetemi távoktatási keretekre kidolgozott felületek, amik lehetőséget adnak mindarra kapcsolódásra, amit amúgy mondjuk egy előadáson való részvétellel, vagy egy kis csoportos műhelymunkával érhetünk el.

A Moodle néhány tipikus jellemzője:

  • vitafórum nyitása
  • fájlok letöltése, megosztása
  • osztályozási lehetőségek
  • Moodle azonnali üzenetek, chat
  • online naptár kezelése
  • Online Hírek és a Közlemények terjesztése
  • online kvíz

Legújabb tréningjeink

Az új helyzet új problémákat szül. Megoldásorientált tréningjeinkkel ezekre az új kihívásokra készítjük fel partnereinket!

HATÉKONY IDŐGAZDÁLKODÁS OTTHONI MUNKAVÉGZÉSHEZ

A feladat menedzsment home office munkavégzéshez elengedhetetlenül fontos, hiszen a hirtelen megváltozott munkastruktúra csak akkor lesz igazán hatékony, ha az erőforrásokat újra rendezzük.


REZILIENCIA ÉS VÁLTOZÁSKEZELÉS TRÉNING

Az elmúlt időszak számos lehetőséget rejt, ám az ezekben rejlő előnyökhöz csak akkor tudunk hozzáférni, ha a minket terhelő stresszorokat a legelőnyösebben keretezzük át. Reziliencia tréningünk új tematikával a most kialakult változásokra ad megoldást!


ONLINE PREZENTÁCIÓ TRÉNING

Nem csak válsághelyzetben, de nemzetközi piaci tevékenységhez is elengedhetetlenül fontos, hogy tudjunk úgy előadni, amivel technológiai és személyes soft skill lehetőségeinket összehangolva megnyerő benyomást tudunk teremteni.


ÜZLETI PROTOKOLL A VIRTUÁLIS TÉRBEN TRÉNING

A távolról végzett munkának ugyanúgy megvannak az üzleti etikai keretei, mint ahogy a személyes esetekben is ügyelni kell protokolláris szabályokra. Tréningünk abban ad vezérfonalat, hogy hogyan kell jól megírni egy üzleti levelet, esetleg miként érdemes a különböző applikáció világában tartani a kapcsolatot partnereinkkel.


Amit ígérünk

  • látható fejlődést
  • minőséget
  • kézzel fogható eredményeket

A tréning befektetés. Megtérülésének garanciája, hogy a vállalat sajátosságai és szükségletei szerint választjuk meg a fejlesztéshez szükséges leghatékonyabb eszközöket és módszereket. Mi hiszünk abban, hogy több mint két évtizedes múltunk, felkészültségünk és szolgáltatásunk értékébe vetett hitünk biztosíték arra, hogy olyan partnerek legyünk, akik által megbízóink folyamatosan fejlődni tudnak.

Tekintse át vállalati tréningjeinket, és kérdéseivel, ajánlatkérésével forduljon bizalommal kollégáinkhoz!

Ormosi Bonifác Kincses Szilvia Katona Gábor
info@treningakademia.hu info@treningakademia.hu info@treningakademia.hu
+36 1 887 2375 és
+36 30 260 3825
+36 1 887 2311 +36 1 887 2317
Tréningszervező Tréningszervező menedzser Tréningszervező