Pályázati lehetőség – GINOP PLUSZ-3.2.1-21

Október 1-től benyújthatók a pályázatok tréningek, szakmai képzések, informatikai képzések és nyelvi tanfolyamok megvalósítására. Sőt, a vállalkozások finanszírozást nyerhetnek a képzéseken résztvevő munkatársak bérére is.

A támogatás célja, hogy a feltételeknek megfelelő vállalkozásoknak továbbadott támogatást nyújtson a munkahelyi képzések megvalósításához, ezzel növelve a termelékenységüket. (forrás: nfsz.hu)

Engedélyezett tréningjeinket IDE KATTINTVA találja.

Tanulmányozza a pályázati kiírást, és amennyiben kérdése van, keresse munkatársunkat!

A pályázat címe:

GINOP PLUSZ-3.2.1-21 - A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül történő támogatásáról

Pályázati hirdetmény:

Rövid összefoglaló:

Ki nyújthat be támogatási kérelmet?

  • Mikro- kis- és középvállalkozások, nagyvállalatok

Mikor lehet benyújtani a támogatási kérelmet?

1. benyújtási szakasz: 2021. október 1-től

Mennyi támogatást lehet igényelni?

Mikro-, kis és középvállalkozás: maximum 50 millió Ft
Nagyvállalat: maximum 100 millió Ft

Hol valósítható meg a projekt?

Magyarország teljes területén (Budapest sem kivétel!)

Támogatható képzések:

  1. Szakmai ismeretre irányuló képzés: Olyan képzések, amik szakmai képzés vagy részszakmára felkészítő szakmai oktatás, vagy valamilyen foglalkozás, munkakör, vagy munkatevékenység magasabb szintű végzéséhez szükséges kompetencia megszerzésére, fejlesztésére irányul. 
  2. Információs és kommunikációs technológiákra (IKT) irányuló képzés: Olyan képzések, amely digitális technológia alkalmazásához szükséges kompetencia megszerzésére és fejlesztésére irányulnak (pl. irodai szoftverek).  
  3. Nyelvi képzés: A nyelvtudás és nyelvvizsga megszerzéséhez szükséges ismeretek, képességek elsajátítására irányuló képzések.
  4. Soft skill képzések : a munkaerő-piacon széleskörűen alkalmazható kompetenciák megszerzésére vagy fejlesztésére irányuló képzések, amik ágazattól, szakmától függetlenek. Ilyenek éldául a kommunikációs képzések, a vezetői készségek fejlesztését célzó tanfolyamok vagy a projekt alapú csapatmunka képzés.

Ajánlatkérés, érdeklődés

Gáspár Zsóka
Tréningágazat-vezető
info@treningakademia.hu
+36 1 887 2326
Sarkadi Réka
Tréningszervező
info@treningakademia.hu
+36 1 887 2317