Rólunk mondták

„A tréningekkel, felmérésekkel kapcsolatos gyors reakciók nagyon fontosak, értékelem, hogy nem kell napokat várni egy ajánlatra. A felmerült témával kapcsolatban mindig kapok előremutató tanácsokat, javaslatokat.”  Horváth-Bors Attiláné (Novomatic)

„A tréner felkészült volt ad-hoc kérdésekben is, rugalmasan kezelte a tananyagot, ahol igény volt rá,  az életben bennünket személyesen érintő szituációkra is kitértünk, azokat is gyakoroltuk, tanáccsal látott el minket. Barátságos, magával ragadott a hozzáállása, öröm volt együtt dolgozni vele.”  Viknyédiné Fekete Ágnes (HungaroControl Zrt)

„Kiválóan felkészült, szimpatikus egyéniségű tréner. Az általunk elvárt és előre közölt elvárásokat teljesítő tréning. Változatos és a tréning céljának elérését nagyban segítő feladatok. A jobb önismeret megszerzését segítő tesztek. A tárgyalástechnikai készséget fejlesztő gyakorlatok.” Bodrosi Zoltán

„A tréninget a középiskolai tananyag részévé tenném.” (Asszertív kommunikáció tréning) Schmidt Tamás (ECE Kft.)

„A szervezés és a tréning is kitűnő volt. Hasznos ismeretekkel gazdagodtam.” Csonka Melinda (Clarion)

„Az oktatás pörgős és színvonalas volt, az anyagot részletesen átbeszéltük és jutott idő tapasztalatcserére is.” Niczmann-Keresztes Alexandra (SMC)

„Az asszertív kommunikációs tréning egy jól megszerkesztett, gyakorlatorientált képzés, melyen a tréner a tapasztalatai alapján, valós körülmények között is működő technikákat, fogásokat tudott bemutatni, átadni.” Králik Balázs (Webváltó)

„Teljesítményértékelési rendszer tréningen voltam, jól szervezett helyen, időben, fantasztikus előadóval, akiről csak szuperlatívuszokban tudok beszélni. Alapvetően pénzügyes ember vagyok, aki ellene van a TÉR rendszernek, de Evelin szakmai tudása és emberi hozzáállása is annyira kimagasló volt, hogy az egész témát megismertette és megszerettette velem.” P. Eszter

„Véleményem szerint a tréning nagyon jó volt, sok új technikát tanultam, amelyeket kis gyakorlással be tudok építeni a mindennapjaimba. A tréning nagyon hangulatos volt és jól éreztem magam, tetszettek a szituációs gyakorlatok. Azzal, hogy mindent átbeszéltünk, egy képet kaptam magamról: hogy mit csinálok jól és mit nem. Jól meg volt szervezve, máskor is szívesen megyek, és ajánlom ismerőseimnek.” M. Ivett

„Felkészült tréner tartotta a tréninget, interaktív képzés volt.” S. Anikó

Munkatársi elégedettség

Nyílt tréningjeink végén fontosnak tartjuk, hogy résztvevőink a teljes tréningről visszajelzést adhassanak, ezért minden tréning végén elégedettségmérő lapot biztosítunk a résztvevőknek. Ezekből a visszajelzésekből válogattunk egy anonim csokrot:

„Széles háttértudás, színes előadói mód.”

„Szakmailag abszolút jártas. Teljesen jól felkészült a tréner, minden felmerülő kérdésre válaszolni tudott. Kifejezetten tetszett, hogy nem volt szétbontva az elmélet és a gyakorlat.”

„Nagyon meggyőző volt a tréner. Gyorsan közös hangot beszélt a csapattal.”

„Tetszett a sok gyakorlat. Változatos eszközöket, módszereket használtak.”

„Az előkészítés, a lebonyolítás és az anyag is nagyon jó volt!”

„A tréner teljes mértékben felkészült, jól tovább tudta adni az ismereteket. Nagyon érdekes szituációs helyzetek alakultak ki, jó volt, hogy ezeket a szituációkat mindig átbeszéltük a gyakorlatot követően és visszajelzést kaptunk.”

„Szimpatikus volt a sok helyzetgyakorlattal átadott információ.”

„A téma körüljárása után átültettük a gyakorlatba az elméletet, sok szituáción keresztül és visszajelzéseket kaptunk, adtunk egymásnak. Számomra igen hasznos volt a sok nyitott kérdés alkalmazása, valamint a tárgyalások kérdezési struktúrájának megtartása. A tréner érthető, rugalmas, a kérdéseimre megkaptam a válaszokat.”

„A tréning strukturált, jól felépített volt. Minden felmerülő kérdésemre logikus választ kaptam. Számomra nagyon hasznos volt a segítség, amit az ellenállások kezelésében kaptam. És kérdezni, kérdezni, kérdezni!”

„Az egyes gyakorlatok során mind megfigyelőként, mind pedig résztvevőként hasznosnak találtam a szituációkat. Hasznos, hogy átbeszéljük és kifejtjük a témát. A tréner jól felkészült, megoldási javaslatokat is bemutatott.”

„Az aktív hallgatás, valamint a kérdezéstechnika témaköre adott nekem a legtöbbet. Tanulságos kívülről is látni az emberek munkáját, reakcióját. Még több nyitott kérdés!”

„A tréning jól felépített és érthető volt. Jók voltak a szituációs feladatok, és nem kellett „feszengeni”. Jól felépített az anyag. Minden kérdésre választ kaptunk, sőt, megoldási javaslatokat is.”

„Mindent tud a témáról. Jó előadó. Jól szervezett tréning volt.”

„Rugalmasan reagált a csoport igényeire, szakmailag jól felkészült. Korábbi ismereteimet jól kiegészíti, fejlődési irányt mutat. Még sok munka vár rám a gyakorlásban!”

„Kiváló szakember, magas szinten felkészült, kiváló kommunikációs készséggel rendelkezik a tréner. Gyakorlatias a tréning, számos példával tűzdelt. Az átadott anyagot hasznosnak találom, a szakmai trendeknek megfelelő.”

„A háttér információk, teszt anyagok nagyon hasznosak voltak. Az elméleti anyag párosult a gyakorlati ismeretekkel, nagyon hasznos.”

„Sokrétű, átfogó és érthető volt az anyag. Mindennel elégedett vagyok.”

„Szuper volt! Köszönöm!”

Attention


Elégedettségmérés – vállalati tréningek
Elégedettségmérés – nyílt tréningek