Sziklamászás és kötélpályás programok (Outdoor csapatépítő tréning)

Mi is ez a tréning?

Ez a csapatépítésünk a legizgalmasabb programjaink közül való. A résztvevők masszív fákra telepített drótkötélpályákon és a kezdők számára is biztonságosan mászható, természetes sziklafalakon fejleszthetik önbizalmukat.

A magasság, a különböző nehézségű pályák és a változatos akadályok felejthetetlen kalandot nyújtanak a csapatok számára.

Ez a program azonban nem csak az egyéni megmérettetésről szól. Számos önállóan leküzdhető feladat mellett lehetőség van csapatépítő gyakorlatok kipróbálására is, amelyeknél kritikussá válik a csapattagok közti együttműködés, kommunikáció, valamint a kölcsönös bizalom.

Mi a tréning célja?

A program célja egyik, hogy a résztvevők átlépjék saját korlátaikat mind fizikai, mind pszichikai értelemben, s ezáltal egyfajta testi- és mentális erőpróbán vegyenek részt. Lehetőségük lesz legyőzni félelmeiket, a kihívásokkal való megbirkózás során pedig megerősíthetik önmagukba vetett hitüket és magabiztosságukat.

A kötéltechnikai csapatfeladatok célja ugyanakkor az egymás iránti bizalom, a csapatmunka és a csapattagok közti kommunikáció fejlesztése.

Kiknek ajánljuk ezt a csapatépítést?

A program egyaránt alkalmas azok számára, akik nem félnek a magasságtól, és izgalmas kihívások során szeretnék próbára tenni ügyességüket és bátorságukat, valamint azok számára, akik még küzdenek saját félelmeikkel, korlátaikkal.

Fix kalandpályákon különböző nehézségű és magasságú akadályok várják a résztvevőket, míg mobil kötélpályáinkat - amelyeket használat után elbontunk az adott területről - az ügyfeleink egyéni igényei alapján tudjuk összeállítani, könnyebb vagy nehezebb feladatokkal.

Milyen eredményt hozhat ez a tréning?

Tudatosul a résztvevőkben, hogy jóval többre képesek, mint korábban gondolták, és le tudnak győzni lehetetlennek tűnő nehézségeket is.

A magasban lévő akadályok leküzdése önbizalommal és komoly sikerélménnyel töltik a csapattagokat.

A csapatépítő gyakorlatok eredménye a csoporton belüli bizalom erősödése, az egymás segítő magatartás elsajátítása, valamint a közös, pozitív élmény hatása az összetartozásra és a csapatidentitásra.

Ajánlatkérésével, érdeklődésével kapcsolatban keresse bizalommal kollégánkat!

Gáspár Zsóka
Tréningágazat-vezető
info@treningakademia.hu
+36 1 887 2326
+36 30 261 5809