Trénerünk, Dr. Bittó Renáta

Dr. Bittó Renáta
protokoll és viselkedéskultúra szakértő, oktató, tréner

“A folyamatos ön és továbbképzés elkötelezett híve, így jogi alapvégzettsége mellett több mint 20 éve foglalkozik az üzleti kommunikáció különböző részterületeivel. 2008-ban – posztgraduális képzés keretében- a Kodolányi János Főiskola, Protokoll Rendezvényszervező szakán szerzett protokoll-és rendezvényszervező szakember diplomát. 2012-ben mediátor és coach képzés, míg 2015-ben tréner és közszolgálati oktatói képzés során gyarapította tudását.

Az általa ilyen módon megszerzett komplex tudást ötvözi a piaci, valamint a közszférában szerzett munkatapasztalataival.

Több, mint 10 éve oktat a felnőttképzésben, és a felnőttoktatásban; emellett pedig céges tréningek vezetésében is tevékenyen részt vállal.

Rádiós megkeresések, céges és szervezeti rendezvények meghívott előadója.

A társadalmi szerepvállalásnak is nagy jelentőséget tulajdonít, így 2008-tól A Magyar Protokollosok Országos Egyesületének tagja (illetve 2015-től 2018-ig külső és belső PR kapcsolatokért felelős alelnöke)
A Professzorok az Európai Magyarországért (PEME) „oktatás, tréningek, trénerképzés” szakmapolitikai műhelyének- egyik – műhelyvezetője.

Kiemelt jelentőséget tulajdonít annak, hogy hozzásegítse a hallgatóit, illetve a tréningjein részt vevő érdeklődőket a naprakész, és a mindennapokban használható, valamint hasznosítható ismeretekhez.