Ügyfélszolgálati képzés tréning

A tréning címe: Ügyfélszolgálati képzés
Képzési idő: 80 óra
Maximális csoportlétszám: 20 fő
Engedélyezési szám: E-000201/2014/D004

A tréning moduljai nem szervesen egymásra épülnek, hanem önállóan is igényelhetőek!

A résztvevő átfogó képet kap a minőségi ügyfélszolgálati munka sajátosságairól. Megismeri a folyamatokat és a munka elvégzéséhez szükséges alapkészségeket egyaránt. A cél a tudatos és professzionális ügyfélkezeléshez alapvetően szükséges szemlélet kialakítása.

Az ügyfélszolgálati munka széles területén nyújtunk fejlesztést a készségek és képességek szintjén. Ilyen szegmensek többek között: az ügyfélszolgálati folyamatok, az empatikus hozzáállás és az adminisztrációs pontosság.

Projektmenedzsment tréning

Cél, hogy a résztvevő megismerje az ügyfélszolgálat elhelyezkedését, kiemelt szerepét, fontosságát a mai világban. Megtanulja azt is, hogy az ügyfélkezelési munka során hogyan mozoghat a különböző viszonyulási rendszerekben. További cél, hogy a résztvevő ismeretei bővüljenek a kommunikáció témakörének alapismeretein túl a szervezet elvárási rendszerével kapcsolatban. Szükséges, hogy fejlődjenek készségei a kommunikáció és a konfliktuskezelés terén is.

További cél, hogy a résztvevő mélyebben megismerje az ügyfélkezelés gyakorlati módszereit, és hogy tudjon alkalmazkodni az ügyfélkezelési elvárásokhoz mindegyik kommunikációs csatorna figyelembevételével.  A benyomáskeltéstől a zárásig számos módszertani elemet kell elsajátítania.

Fontos, hogy a résztvevő megismerje a kommunikáció területén alkalmazott legmodernebb és leghatékonyabb módszereket, módszertanokat. További cél, hogy – miután a kérdezési módszerektől kezdve egészen az ellenállások kérdésköréig szert tesz a szükséges ismeretekre – jártasságot szerezzen a dialógusvezetésben. A speciális, avagy különleges területeket érintő kérdésekre is kitérünk azért, hogy a résztvevő a legnehezebb helyzetekben is alkalmazni tudja az elsajátítottakat.

A részvételi díj tartalmazza a folyamatos kávészüneti bekészítésben fogyasztható pogácsa, ásványvíz és kávé árát.


Kiknek ajánlott az Ügyfélszolgálati képzés tréning?

A képzési program mindazok számára ajánlott, akik olyan munkaterületen dolgoznak, ahol alapkövetelmény a személyes vagy telefonos ügyfélkapcsolatok konstruktív kezelése és a magasszintű, korrekt ügyfélkiszolgálás. A célcsoport tehát ennek alapján nagyon széles körben határozható meg. Magában foglalja a pénzügyi szektorban dolgozókat (bank, biztosítás), az infokommunikációs szolgáltatást végző vállalatok munkatársait (telekommunikációs cégek, internetszolgáltatók, közszolgáltatók), a recepciós és hostess jellegű munkát végző munkatársakat, valamint az idegenforgalom, a turizmus és a vendéglátás legkülönfélébb területein dolgozó alkalmazottakat. Emellett, kiemelhető az ipari szektorban megnövekedett szerepe az ügyfélszolgálati munkatársaknak is.

Az Ügyfélszolgálati képzés tréning témakörei:

  1. modul: A minőségi ügyfélszolgálat
  2. modul: A szervezet és az ügyfelek elvárásai
  3. modul: Ügyfélkezelés módszertana
  4. modul: Ügyfélkapcsolati kommunikáció protokollja

Ajánlatkérés, érdeklődés

Ajánlatkérésével, érdeklődésével kapcsolatban kattintson az oldalon található "Ajánlatkérés" gombra, vagy keresse bizalommal kollégáinkat!

Gáspár Zsóka
Tréningágazat-vezető
info@treningakademia.hu
+36 1 887 2326
+36 30 261 5809