Új típusú érékesítési technikák tréning

A tréning címe: Új típusú érékesítési technikák tréning
Képzési idő: 120 óra
Maximális csoportlétszám: 20 fő
Engedélyezési szám: E-000201/2014/D007

A tréning moduljai nem szervesen egymásra épülnek, hanem önállóan is igényelhetőek!

Új típusú értékesítési technikák tréning

A program célja, hogy a résztvevők olyan szakmai ismereteket, kommunikációs és egyéb készségeket sajátítsanak el, melyekkel meg tudnak felelni az értékesítés új kihívásainak. Növekedjen a belső motivációs szintjük, fedezzék fel, hogy sikeresebbek lehetnek az értékesítés területén. Ismerjék meg az értékesítési folyamat összefüggéseit, alkalmazzák a leghatékonyabb technikákat. E képzési folyamatban olyan elemek is helyet kapnak, melyek az értékesítés perifériáján helyezkednek el, ennek az oka, hogy így érhetjük el azt, hogy a 6 modul elvégzésével minden szinten és témakörben képzetté válik a munkatárs.

A részvételi díj tartalmazza a folyamatos kávészüneti bekészítésben fogyasztható pogácsa, ásványvíz és kávé árát.


Kiknek ajánlott az Új típusú érékesítési technikák tréning?

A program elsősorban azon szakembereknek ajánlott, akik a munkájuk során kifejezetten értékesítéssel, eladással foglalkoznak, és annak ellenére, hogy ezt a fajta tevékenységet napi szinten, rutinszerűen végzik, szükségét érzik a szemléletmódjuk változtatásának. Továbbá új, korszerű értékesítési technikákat akarnak megismerni, elsajátítani.
A program ajánlott továbbá egyéni vállalkozóknak, cégvezetőknek, értékesítési csoportvezetőknek, területi képviselőknek, kereskedelmi és marketing szakembereknek, ügyfélmenedzsereknek.
Kijelenthető azonban az is, hogy a program minden olyan munkavállalónak ajánlott, korra, nemre, iskolai végzettségre való tekintet nélkül, aki pontosítani, fejleszteni kívánja tudását, vagy a már meglévő tudását szeretné készségszinten alkalmazni, tudatosítani.

Az Új típusú érékesítési technikák tréning témakörei:

  1. modul: Az értékesítői szemlélettől az ügyfél megtartásáig
  2. modul: A hatékony értékesítői kommunikáció alapjai
  3. modul: Tárgyalási technikák az értékesítésben
  4. modul: Ártárgyalás és keresztértékesítés

Ajánlatkérés, érdeklődés

Ajánlatkérésével, érdeklődésével kapcsolatban kattintson az oldalon található "Ajánlatkérés" gombra, vagy keresse bizalommal kollégáinkat!

Gáspár Zsóka
Tréningágazat-vezető
info@treningakademia.hu
+36 1 887 2326
+36 30 261 5809