Vezetői tréningek

A Soter Tréningakadémiánál cégre szabott programjainkkal arra törekszünk, hogy partnereink erősségeire építve járuljunk hozzá a hatékonyság növeléséhez. Nem előregyártott csomagokat kínálunk ügyfeleinknek, hanem mindig az adott képzésre (csoportra, cégre, problémára, kitűzött célra) készülünk. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a vezetői tréningek esetében ez az igényfelmérés részletes és tudatos legyen, hiszen a vezető személye, hozzáállása és ismeretei meghatározóak a szervezetek életében.

Vezetői tréning kínálatunk:

Vezetői tréningek a Soter Tréningakadémián

Vezetői Tréningek a Soternél

“A jó vezetők elfogadják az eredményeket, és felelősséget vállalnak értük, de nem engedik, hogy az eredmények határozzák meg őket.” –  Henry Cloud

A vezetői tréningek célja minden esetben, hogy felkészítsük a vezetőket (középvezetőket, HR vezetőket, felsővezetőket stb.) azon helyzetek kezelésére, melyekkel munkájuk során találkozhatnak; a vezetői munkájuk ellátásához szükséges ismeretek, készségek és kompetenciák elsajátítására, begyakorlására.

A vezetői tréningek nem sorolhatók be készségfejlesztés címkéje alá, hiszen nagyon sokrétű tudást várnak el egy vezetőtől, melyek közül csak néhány témakör:

  • Vezetői önismeret, stílusok, szerepek
  • Asszertív kommunikáció
  • Helyzetfüggő vezetés
  • Motiválás, delegálás
  • Vezetői visszajelzések, teljesítményértékelés
  • Tehetségmenedzsment, az utánpótlás kinevelése
  • Problémamegoldás és döntés
  • Action learning
  • Kiválasztás, az új kollégák integrálása a szervezetbe
  • Változáskezelés

A cégtől, a vezetői munkakörtől, a vezetői szinttől, stb. erősen függ, a fentiek közül melyekkel foglalkoznak az egyes vezetők, mely területeken van szükség fejlesztésre. A Soter Tréningakadémia mindezekre személyre/vállalatra szabott választ tud adni tapasztalt tréneri és tanácsadói gárdájával, legyen szó tréningről, coaching támogatásról, vagy a szervezet egészét érintő tanácsadói szolgáltatásról.

Egy 2005-ös amerikai felmérés szerint: “Az 1 millió dollárnál magasabb bevételű cégek vezetői közt többen vannak azok, akik “a semmiből” építették fel a cégüket, mint azok, akik vásárolták vagy örökölték.”  Mi lehet a titkuk? Az esetek legnagyobb részében a felkészültség és azoknak a készségeknek a megléte, melyek a jó vezetőt megkülönböztetik a “főnöktől”.

Nyílt vezetői tréningek:

Nyílt tréningjeinket minden félévben előre meghirdetjük, hogy Partnereink tervezni tudjanak, ha egy adott témakör csak néhány főt érint a cégnél.

Nyílt tréningjeink kalendáriumát megtekinthetik a következő linkre kattintva: Tréningkalendárium


További vállalati tréningek


Ajánlatkérés, érdeklődés

Ajánlatkérésével, érdeklődésével kapcsolatban keresse bizalommal kollégáinkat!

Gáspár Zsóka
Tréningágazat-vezető
info@treningakademia.hu
+36 1 887 2326
+36 30 261 5809